Ikke kategoriseret

Aprilsnar

Posted on

Det går nok alligevel ikke at plante porre på hovedet

    
Har du selv en bedre ide, så bliv medlem af Spisekammer Halsnæs.
Drømmer du om at producere lokal mad i Halsnæs er Spisekammer Halsnæs et godt netværk at være en del af.
Vi markedsfører os sammen og mange kender vores spire.

Spis ordentligt – Velbekomme

Ikke kategoriseret

Sæson 2018

Posted on

Ugens annonce

           

——————

Oplev “Grønnehavegård” med mange forskellige slags dyr og gårdens hyggelige atmosfære.


—————

Opskrift

Du kan selv lave en fantastisk rødbedeketchup.
– eller køb den hos Ninas Mad

    2 kg rødbeder
    2 løg
    1/2 kg Knoldselleri
    1 tsk. stødt allehånde
    1 tsk. sennepsfrø
    1/2 tsk stødt koreander
    1 tsk. tørret ramsløg
    250 g kartofler
    2 dl. Olie (raps)
    3 dl. æblemost
    1 spsk. salt
    1/2 tsk sort peber
    Atamon.

 

Skræl rødbederne, skær dem i tern og bag dem i ovnen til de er møre. Kom dem i en gryde med varm olie. Hak løgene og tilsæt dem. Skræl selleri og skær i tern og tilsæt. Kartofler skrælles ,skæres i tern og tilsættes i gryden. Krydderier tilsættes. Æblemost og eddike tilsættes. Lad det koge ved svag varme til det hele er mørt, men hold øje og rør godt i gryden, det vil gerne sætte sig i bunden, tilsæt evt. lidt mere æblemost og eddike,hvis den skal være tyndere. Smag til sidst til med salt og peber. Tilsæt lidt atamon. Blendes derefter og kommes på kogte glas eller flasker.
————–